karamelė

karamèlė [pranc. caramel]:
1. cukrinis (jame 70—80% cukraus) konditerijos gaminys su vaisių, uogų, pomados, likerio, riešutų, šokolado ar kt. įdaru arba be įdaro;
2. degintas cukrus, dedamas į konditerijos gaminius;
3. degintas salyklas alui dažyti.

© Tarptautinių žodžių žodynas, 1985



Jei žinote tikslesnę informaciją paaiškinančią 'karamele' reikšmę, galite ją pakeisti: REDAGUOTI BETA
Įrašas
Paaiškinimas

Jūsų pataisymai bus išsiųsti moderatorių peržiūrai, jei informacija tikslesnė/taisyklingesnė
ji bus patalpinta vietoj esamos.


Kalbų žodynaiJaunimo žodynasVertimasTerminaiTarptautiniai žodžiaiVardaiPavardėsKirčiavimasSapnininkasVietovardžiaiŽmonių paieška
© 2020 - 2024 www.zodynas.lt
Draugai: TV Programa Vārdnīca Animacija Skaičiuoklė Juegos Friv
x